Δωρεάν μεταφορά στο πρακτορείο σας

Kάθε μέρα ΔΩΡΕΑΝ αποστέλλουμε στα κατάλληλα πρακτορεία όλες τις εργασίες (με εξαίρεση τις αποκλειστικές εκτυπώσεις) για παράδοση σε επαρχία και νησιά. Η μεταφορά τους από την έδρα μας έως τα πρακτορεία είναι δωρεάν.

Στην περίπτωση αυτή εσείς επιβαρύνεστε μόνο τα έξοδα από το πρακτορείο μέχρι την πόλη σας ή και την έδρα σας. Τα έξοδα αυτά τα καταβάλετε στο αντίστοιχο πρακτορείο που έκανε την μεταφορά και τα πληρώνεται κατά την παραλαβή της εργασίας σας.

Προσοχή: η ευθύνη μεταφοράς ανήκει αποκλειστικά στον πελάτη σε κάθε περίπτωση. Κατά συνέπεια δεν ευθυνόμαστε για βλάβες κατά την αποστολή των εργασιών σας.

Newsletter

Μάθετε πρώτοι Νέα, προσφορές για εκτυπώσεις, ιδέες πάνω σε νέα είδη εκτυπώσεων και συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα στη σχεδίαση των εντύπων σας και όλα αυτά με μια ενημέρωση στο email σας.

Εγγραφή μεταπωλητών

Επαγγελματίες γραφικών τεχνών και γραφίστες ελάτε στο δίκτυο μας! Γίνετε μέρος του ταχύτερα αναπτυσσόμενου εξειδικευμένου δικτύου εκτύπωσης διαφημιστικών εντύπων και καρτών στην Ελλάδα.

Μάθετε περισσότερα
Μόνιμη συνεργασία

Για εταιρείες και επιχειρήσεις όλων των κλάδων της αγοράς που επιθυμούν να κερδίσουν τα οφέλη από τη μόνιμη και αποκλειστική συνεργασία μαζί μας για την κάλυψη των αναγκών τους σε εκτυπώσεις offset και ψηφιακές.

Μάθετε περισσότερα