Πληρωμές

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με :

  • μετρητά κατά την παραλλαβή.
  • με αντικαταβολή για αποστολές έως 5 κιλά και μόνο μέσω της ACS.
  • με τραπεζική κατάθεση ή έμβασμα.

Οι παραγγελίες σας θα πρέπει να εξοφλούνται κατά την παραλαβή τους απο την έδρα μας μετρητοίς εφόσον το ποσό δεν υπερβαίνει τα 500€ εαν όμως το ποσό είναι μεγαλύτερο θα πρέπει να εξοφληθεί με τραπεζική κατάθεση (με βάση τον Ν.4172/2013).

Στην περίπτωση αποστολής θα πρέπει να έχει προηγηθεί εξόφληση με τραπεζική κατάθεση.

Αριθμός λογαριασμού όψεως Εθνικής τραπέζας: 137/40427433 IBAN: GR19 0110 1370 0000 1374 0427 433 δικαιούχος: Μαθιούδη Ειρήνη

Στις τραπεζικές καταθέσεις να αναγράφετε στην αιτιολογία τον αριθμό της παραγγελία σας ο οποίος βρίσκεται στο email επιβεβαίωσης παραγγελίας που θα λάβετε από εμάς ή την επωνυμία, σύμφωνα με αυτήν της παραγγελίας σας, εφόοσον πρόκειται για προκαταβολή .

Εάν κάνετε έμβασμα από άλλη τράπεζα για να είναι σε ισχύ η πληρωμή, θα πρέπει το έμβασμα να εμφανιστεί στο λογαριασμό μας. Διαβάστε αναλυτικά ποιό κάτω για τα εμβάσματα.

Παρακαλούμε να τηρήσετε την παραπάνω διαδικασία, προκειμένου να μην υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σας και την αποστολή της.

Σχετιζόμενες πληροφορίες

Newsletter

Μάθετε πρώτοι Νέα, προσφορές για εκτυπώσεις, ιδέες πάνω σε νέα είδη εκτυπώσεων και συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα στη σχεδίαση των εντύπων σας και όλα αυτά με μια ενημέρωση στο email σας.

Εγγραφή μεταπωλητών

Επαγγελματίες γραφικών τεχνών και γραφίστες ελάτε στο δίκτυο μας! Γίνετε μέρος του ταχύτερα αναπτυσσόμενου εξειδικευμένου δικτύου εκτύπωσης διαφημιστικών εντύπων και καρτών στην Ελλάδα.

Μάθετε περισσότερα
Μόνιμη συνεργασία

Για εταιρείες και επιχειρήσεις όλων των κλάδων της αγοράς που επιθυμούν να κερδίσουν τα οφέλη από τη μόνιμη και αποκλειστική συνεργασία μαζί μας για την κάλυψη των αναγκών τους σε εκτυπώσεις offset και ψηφιακές.

Μάθετε περισσότερα