Χρόνοι παραγωγής & παράδοσης

Ο χρόνος παραγωγής αναφέρεται σε εργάσιμες ημέρες και ορίζεται από την ημέρα της παραγγελίας* σας μέχρι την ημέρα που η εργασία θα είναι ετοιμοπαράδοτη στην έδρα μας. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι 2-3 εργάσιμες για τις αποκλειστικές εκτυπώσεις ενώ για τις συνεκτυπώσεις ο χρόνος κυμαίνετε από 2 έως 7 εργάσιμες αναλόγως ποσότητας και είδους χαρτιού (αναλυτικός πίνακας στην ενότητα "Διαφημιστικά φυλλάδια" στο τέλος της σελίδας). Για τις ψηφιακές εκτυπώσεις ο χρόνος παραγωγής είναι 24 ώρες εάν δεν υπάρχουν άλλες επεξεργασίες.

Ο χρόνος αποστολής αναφέρεται σε εργάσιμες ημέρες και ορίζεται από την ημέρα που η εργασία σας είναι ετοιμοπαράδοτη στην έδρα μας μέχρι την ημέρα που η εργασία θα αποσταλεί από εμάς. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι +1 εργάσιμη.

Ο χρόνος άφιξης αφορά τον χρόνο από την αποστολή έως ότου εργασία που μας αναθέσατε φτάσει στην πόλη σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι +1 ημέρα για τις πρωτεύουσες νομών + 2 ημέρες για τις υπόλοιπες πόλεις .

Ο χρόνος παράδοσης αφορά τον συνολικό χρόνο μέχρι, η εργασία που μας αναθέσατε, να παραληφθεί από εσάς και σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι δυνατό να καθοριστεί με ακρίβεια λόγω πολλών παραγόντων που μερικοί από αυτούς εξαρτώνται από την δική σας ευθύνη παραλαβής.

*Σημείωση:

Ο χρόνος παραγωγής ή παράδοσης μετράει από την στιγμή της παραγγελίας σας με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει κάποια εκκρεμότητα όπως:

1..αναμονή διόρθωσης μακέτας
2..αναμονή διευκρινήσεων σχετικά με την ίδια την παραγγελία.
3..αναμονή κατάθεσης προκαταβολής.
4..οποιαδοίποτε άλλη εκκρεμότητα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις ο χρόνος παραγωγής ή παράδοσης ξεκινάει από την στιγμή που η παραγγελία σας δεν έχει καμία εκκρεμότητα.

Σχετιζόμενες πληροφορίες

Newsletter

Μάθετε πρώτοι Νέα, προσφορές για εκτυπώσεις, ιδέες πάνω σε νέα είδη εκτυπώσεων και συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα στη σχεδίαση των εντύπων σας και όλα αυτά με μια ενημέρωση στο email σας.

Εγγραφή μεταπωλητών

Επαγγελματίες γραφικών τεχνών και γραφίστες ελάτε στο δίκτυο μας! Γίνετε μέρος του ταχύτερα αναπτυσσόμενου εξειδικευμένου δικτύου εκτύπωσης διαφημιστικών εντύπων και καρτών στην Ελλάδα.

Μάθετε περισσότερα
Μόνιμη συνεργασία

Για εταιρείες και επιχειρήσεις όλων των κλάδων της αγοράς που επιθυμούν να κερδίσουν τα οφέλη από τη μόνιμη και αποκλειστική συνεργασία μαζί μας για την κάλυψη των αναγκών τους σε εκτυπώσεις offset και ψηφιακές.

Μάθετε περισσότερα