Κακέκτυπα και αντικαταστάσεις

Εάν λάβετε λανθασμένη εκτύπωση ή κακέκτυπο με δική μας υπαιτιότητα προχωράμε σε επανεκτύπωση της παραγγελία σας, χωρίς καμία χρέωση.

Εάν το λάθος οφείλετε σε υπαιτιότητα δική σας ή του γραφίστα σας δεν γίνετε αντικατάσταση.

Η διαδικασία αντικατάστασης γίνετε ώς εξής: θα πρέπει να μας επιστρέψετε τα έντυπα με δελτίο αποστολής και δική μας χρέωση για την αποστολή τους, προσοχή όμως: η μεταφορά αυτή θα γίνει με δική μας μεταφορική την οποία θα καλέσουμε εμείς.

Στο δελτίο αποστολής θα πρέπει να πρέπει να αναγράφεται ως σκοπός διακίνησης "επιστροφή".

Προσοχή: η ευθύνη μεταφοράς ανήκει αποκλειστικά στον πελάτη σε κάθε περίπτωση. Κατά συνέπεια δεν ευθυνόμαστε για βλάβες κατά την αποστολή των εργασιών σας.

Πότε ένα έντυπο θεωρείτε κακέκτυπο;

1..όταν η απόκλιση από την ζητούμενη διάσταση είναι μεγαλύτερη από 3% από οποιαδήποτε διάσταση.

2..όταν η χρωματική απόκλιση είναι μεγαλύτερη από 10% απο την κλίμακα cmyk του αρχείου εκτύπωσης σε σχέση με το τυπωμένο.

3..όταν έχει διπλωθεί με αστοχία μεγαλύτερη από 1 χιλιοστό.

4..όταν φέρει σημάδια ή σκουπίδι από τον τσίγκο

5..όταν τα έντυπα είναι κομμένα στραβά

6..όταν η οποιαδήποτε μετεκτυπωτική εργασία (πλαστικοποίηση, περφορέ, τρύπες, πικμάνσεις, κτλ.) δεν έχουν γίνει σωστά.

Σχετιζόμενες πληροφορίες

Newsletter

Μάθετε πρώτοι Νέα, προσφορές για εκτυπώσεις, ιδέες πάνω σε νέα είδη εκτυπώσεων και συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα στη σχεδίαση των εντύπων σας και όλα αυτά με μια ενημέρωση στο email σας.

Εγγραφή μεταπωλητών

Επαγγελματίες γραφικών τεχνών και γραφίστες ελάτε στο δίκτυο μας! Γίνετε μέρος του ταχύτερα αναπτυσσόμενου εξειδικευμένου δικτύου εκτύπωσης διαφημιστικών εντύπων και καρτών στην Ελλάδα.

Μάθετε περισσότερα
Μόνιμη συνεργασία

Για εταιρείες και επιχειρήσεις όλων των κλάδων της αγοράς που επιθυμούν να κερδίσουν τα οφέλη από τη μόνιμη και αποκλειστική συνεργασία μαζί μας για την κάλυψη των αναγκών τους σε εκτυπώσεις offset και ψηφιακές.

Μάθετε περισσότερα