Δίκτυο μεταπωλητών

Είσοδος μεταπωλητών/συνεργατών

(εάν είστε νέος συνεργάτης συμπληρώστε την φόρμα συνεργασίας που θα βρείτε ποιό κάτω)

Γίνε μέλος του ταχύτερα αναπτυσσόμενου εξειδικευμένου δικτύου εκτύπωσης διαφημιστικών εντύπων και καρτών στην Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια εκτυπώσαμε περισσότερο από 100.000.000 διαφημιστικά φυλλάδια με την μέθοδο της συνεκτύπωσης μειώνοντας το κόστος έως και στο ένα πέμπτο της τιμής. Σήμερα τυπώνουμε με ρυθμό που αγγίζει περισσότερα από 2.500.000/μήνα έντυπα και διαφημιστικά φυλλάδια καθώς και περισσότερο από 440.000/μήνα επαγγελματικές κάρτες!

Μέσα από τεχνικές:
Διαχείρισης παραγγελιών, Προ-εκτυπωτικών ελέγχων, Χρονικού συντονισμού, Μέγιστης κάλυψης της εκτυπώσιμης επιφάνειας, Συμπαραγωγής, Τελικού ποιοτικού έλεγχου και Διακίνησης

Eιδικές συμφωνίες:
με τα συνεργαζόμενα τυπογραφεία, χαρτεμπόρους και τους μεταφορείς μας

Kαταφέραμε:
την οργάνωση της παραγωγής των εντύπων 1800 διαφόρων εταιριών & 890 δημιουργικών γραφείων και επαγγελματιών των γραφικών τεχνών από όλη την Ελλάδα.

Mε αποτέλεσμα:

  • Να παραδίδουμε ποιοτικά έντυπα
  • Με το χαμηλότερο δυνατό κόστος
  • Με παράδοση στον χώρο σας, κάθε μέρα σε όλη την Ελλάδα
  • Σε χρόνους που αγγίζουν την 1 εργάσιμη
Φόρμα συνεργασίας

Κάντε μια περιήγηση στο site μας και ΑΝ είστε λοιπόν γραφίστας , δημιουργικό γραφείο, διαφημιστική εταιρεία, ψηφιακό κέντρο, τυπογραφείο ή ανήκετε στον ευρύτερο χώρο των γραφικών τεχνών τότε μας ενδιαφέρει μια συνεργασία μαζί σας.

Συμπληρώστε παρακαλώ αυτή την φόρμα συνεργασίας και θα σας αποστείλουμε με email τα στοιχεία (user name και pass) για την πρόσβαση στον τιμοκατάλογο μεταπωλητών μαζί με χρήσιμες πληροφορίες :

(εάν είστε νέος συνεργάτης συμπληρώστε την φόρμα συνεργασίας που θα βρείτε ποιό κάτω αριστερά)

Το make it easy είναι μια πρόσθετη παροχή στους ποιό δραστήριους συνεργάτες μας με σκοπό να αποκτήσουν ένα σοβαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα!

Το Credit it είναι το ειδικό πρόγραμμα πιστώσεων της entypa.net Σε μια εποχή που ο όρος πίστωση μοιάζει μάλλον ...μύθος

..λίγα λόγια πριν συμπληρώσετε την φόρμα συνεργασίας..

Η συνεκτύπωση εντύπων και καρτών αποτελεί σήμερα απαραίτητη προϋπόθεση για την παραγωγή οικονομικών εκτυπώσεων, ταυτόχρονα όμως είναι και μια πρόκληση για την διαρκή βελτίωση των χρόνων παράδοσης, της ποιότητας, του κόστους και της εξυπηρέτησης από πλευράς μας.

Μετά από 9 χρόνια στην παραγωγή και διακίνηση εκτυπώσεων προχωράμε διαρκώς μπροστά αντιμετωπίζοντας όχι μόνο της προκλήσεις αλλά και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που η Ελληνική οικονομία βιώνει τα τελευταία χρόνια.

Όμως είμαστε εδώ, δίπλα στον επαγγελματία γραφικών τεχνών για να εξυπηρετήσουμε την ανάγκη του για ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα τέτοια που να μπορούν να του δίνουν διαρκώς το προβάδισμα στην περιοχή που δραστηριοποιείται.

Πέρα όμως από τις συνεκτυπώσεις, θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι και στον τομέα των αποκλειστικών εκτυπώσεων εγγυούμαστε τόσο την ποιότητα όσο και τις βέλτιστες τιμές, λόγο των πολλών συνεργασιών μας με τυπογραφεία, ουσιαστικά διαπραγματευόμενοι για λογαριασμό σας τιμές, χρόνους παράδοσης και ποιότητας εκτύπωσης.

Ανυπομονούμε λοιπόν, μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον, να ξεκινήσουμε μια δυναμική συνεργασία μαζί σας αμοιβαία επωφελή.