Εμβάσματα

Έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε έμβασμα από την τράπεζα που σας εξυπηρετεί ή συνεργάζεστε, στον λογαριασμό μας της ΕΘΝΙΚΗΣ τράπεζας. Σε αυτή την περίπτωση ενδέχεται να χρεωθείτε με έξοδα εμβάσματος από την τράπεζα σας.

Στα εμβάσματα να αναγράφετε στην αιτιολογία τον αριθμό της παραγγελία σας ο οποίος βρίσκεται στο email επιβεβαίωσης παραγγελίας που θα λάβετε από εμάς, την επωνυμία σας σύμφωνα με αυτήν της παραγγελίας σας σε περιπτώσεις προκαταβολής.

Προσοχή! Εάν η κατάθεση σας έγινε με έμβασμα από άλλη τράπεζα για να είναι σε ισχύ η πληρωμή, θα πρέπει το έμβασμα να εμφανιστεί στο λογαριασμό μας. θυμηθείτε οτι έχετε την δυνατότητα άμεσης εκτέλεσης εμβάσματος που θα φανεί μέσα σε λίγη ώρα στον λογαρισμό μας σε περιπτώσεις που επείγεστε.!

Αριθμός λογαριασμού όψεως Εθνικής τράπεζας: 137/40427433 IBAN: GR19 0110 1370 0000 1374 0427 433 δικαιούχος: Μαθιούδη Ειρήνη

Newsletter

Μάθετε πρώτοι Νέα, προσφορές για εκτυπώσεις, ιδέες πάνω σε νέα είδη εκτυπώσεων και συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα στη σχεδίαση των εντύπων σας και όλα αυτά με μια ενημέρωση στο email σας.

Εγγραφή μεταπωλητών

Επαγγελματίες γραφικών τεχνών και γραφίστες ελάτε στο δίκτυο μας! Γίνετε μέρος του ταχύτερα αναπτυσσόμενου εξειδικευμένου δικτύου εκτύπωσης διαφημιστικών εντύπων και καρτών στην Ελλάδα.

Μάθετε περισσότερα
Μόνιμη συνεργασία

Για εταιρείες και επιχειρήσεις όλων των κλάδων της αγοράς που επιθυμούν να κερδίσουν τα οφέλη από τη μόνιμη και αποκλειστική συνεργασία μαζί μας για την κάλυψη των αναγκών τους σε εκτυπώσεις offset και ψηφιακές.

Μάθετε περισσότερα