Προδιαγραφές αρχείων προς εκτύπωση παραδείγματα

1. Μορφή αρχείων σε .pdf .tiff, σε περίπτωση αρχείων από Corel και για το σωστό κλείσιμο σε μορφή .pdf ακολουθείστε τις οδηγίες:

Για Corel Χ4 και παλαιότερη εδώ Corel Χ5 και νεότερη εδώ

2. Κωδικοποίηση χρωμάτων σε cmyk (για offset συνεκτύπωση) ή και pantone ( για offset αποκλειστική εκτύπωση) επίσεις στα αρχεία σας δεν πρέπει να υπάρχουν spot colors και RGB images.

3. Ανάλυση 300dpi.

4. Ξακρίσματα 3mm σε κάθε πλευρά και σημεία κοπής.Τα σημεία κοπής να είναι registration. Όλα τα στοιχεία της μακέτα σας (γράμματα, φωτογραφίες, σχέδια, λογότυπα) να είναι τοποθετημένα τουλάχιστο 5mm μέσα από τα σημεία κοπής.

5. Σημεία διπλώματος εφόσον το έντυπο σας διπλώνει.

6. Όλες οι γραμματοσειρές και τα στοιχεία της μακέτας σας να είναι outline ή curves, σε καμία περίπτωση δεν ευθυνόμαστε για λάθη που προκύπτουν από την μη τήρηση αυτού του όρου.

7. Για απόλυτη χρωματική ακρίβεια να ζητάτε να τυπωθεί πιστοποιημένο ψηφιακό χρωματικό δοκίμιο, ισχύει μόνο στην περίπτωση αποκλειστικής εκτύπωσης και αυτό γιατί στην συνεκτύπωση δεν μπορεί να υπάρξει πάντα χρωματική ακρίβεια, το ανεκτό περιθώριο σφάλματος στην απόχρωση των χρωμάτων των εντύπων που δεν συνοδεύονται από πιστοποιημένο δοκίμιο ή αφορούν εκτύπωση συνεκτύπωσης είναι το + ή - 10%.

8. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τα παραδείγματα μας (στο κάτω μέρος της σελίδας) για να κλείσετε τις μακέτες σας.

9. Τα αρχεία των μακετών των φυλλαδίων θα πρέπει να μας τα στέλνετε αφού πρώτα "σπάσετε" την κάθε όψη ξεχωριστά, αναγράφοντας στο όνομα των αρχείων side_a και side_b με αυτόν τον τρόπο ο έλεγχος και το κλείσιμο των αρχείων από την πλευρά μας γίνετε ποιό σωστά και ποιό γρήγορα . Επισυνάπτετε και τις δύο όψεις σε ένα email μαζί με την φόρμα παραγγελία σας και μας το στέλνετε.

10. Σε περίπτωση που δεν τηρούνται οι ανωτέρω προδιαγραφές, δεν καλύπτουμε με αντικατάσταση σε περίπτωση κακέκτυπου ή χρωματικού σφάλματος.

Σχετιζόμενες πληροφορίες

Παραδείγματα

Newsletter

Μάθετε πρώτοι Νέα, προσφορές για εκτυπώσεις, ιδέες πάνω σε νέα είδη εκτυπώσεων και συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα στη σχεδίαση των εντύπων σας και όλα αυτά με μια ενημέρωση στο email σας.

Εγγραφή μεταπωλητών

Επαγγελματίες γραφικών τεχνών και γραφίστες ελάτε στο δίκτυο μας! Γίνετε μέρος του ταχύτερα αναπτυσσόμενου εξειδικευμένου δικτύου εκτύπωσης διαφημιστικών εντύπων και καρτών στην Ελλάδα.

Μάθετε περισσότερα
Μόνιμη συνεργασία

Για εταιρείες και επιχειρήσεις όλων των κλάδων της αγοράς που επιθυμούν να κερδίσουν τα οφέλη από τη μόνιμη και αποκλειστική συνεργασία μαζί μας για την κάλυψη των αναγκών τους σε εκτυπώσεις offset και ψηφιακές.

Μάθετε περισσότερα