Εκτυπώσεις για Ξενοδοχεία


Καλύπτουμε όλες τις έντυπες ανάγκες του ξενοδοχείου σας προσφέροντας άριστη ποιότητα σε οικονομικές τιμές. Εσωτερικά Έντυπα Ξενοδοχείου, Διαφημιστικά Μπλοκ Δωματίων και Υποδοχής, έντυπα υποδοχής ξενοδοχείου, Μπλοκ Παραγγελιών Εστιατορίου, Μπλοκ Προμηθειών Ξενοδοχείου, Καρτελάκια Do not disturb, Ενημερωτικά Φυλλάδια Ξενοδοχείου, Ενημερωτικά Δωματίου, folders, Key Holder, Luggage Tags, Registration Card, Comment Card.

Εκτυπώσεις για Ξενοδοχεία

Ενημερωτικά Έντυπα Ξενοδοχείου

Μέσα από τα ενημερωτικά έντυπα ξενοδοχείου, δίνεται τη δυνατότητα στους πελάτες σας να έχουν μια περιγραφική εικόνα, για τους χώρους, τα δωμάτια, τις υπηρεσίες που διαθέτει το ξενοδοχείο. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε μια μικρή ενημέρωση σχετικά με την τοποθεσία του ξενοδοχείου, ακόμα και για τυχόν κοντινά αξιοθέατα που μπορεί να επισκεφθεί κατά τη διαμονή του, κ.α.

Ενημερωτικά Έντυπα Ξενοδοχείου

Key Holder

Όλα τα ξενοδοχεία πλέον διαθέτουν key cards, οι οποίες λειτουργούν μαγνητικά, για όσους δε γνωρίζουν εάν η κάρτα έρθει σε στενή επαφή με κάποια κινητό ίσως ή τέτοιου είδους συσκευή, πιθανόν να απομαγνητιστεί και ο πελάτης να μην έχει δυνατότητα να μπει στο δωμάτιό του. Ένας τρόπος για την προστασία της κάρτας αλλά και του ίδιου του πελάτη είναι το key holder ή πιο απλά η θήκη κάρτας, στην οποία αποθηκεύεται την κάρτα εύκολα, χωρίς φόβο να χαθεί εφόσον διαθέτει «αυτιά» τα οποία την κρατάει. Δημιουργήστε το δικό σας key holder, στις διαστάσεις και στο σχεδιασμό που επιθυμείτε!

Key Holder

Καρτελάκια Do Not Disturb

Σε όλους είναι γνωστά τα καρτελάκια με το σύνθημα «do not disturb", πίσω από τις πόρτες δωματίων ενός ξενοδοχείου. Είναι σημαντικό καρτελάκι, που θα πρέπει να διαθέτει κάθε δωμάτιο, ώστε να μπορεί ανά πάσα στιγμή ο πελάτης να χρησιμοποιήσει ώστε να δηλώσει πως δε θέλει να τον ενοχλήσουν, ιδιαίτερα τις ώρες που περνά ο καθαρισμός δωματίων. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας ξεχωριστό καρτελάκι, είτε με το σύνηθες καλούπι, είτε με ένα νέο μοναδικό σχέδιο καλουπιού για το ξενοδοχείο σας, και άλλες μεθόδους επεξεργασίας όπου θα το κάνουν ακόμα πιο ιδιαίτερο παραδείγματος χάριν, χρυσοτυπία, spot uv, κ.α.

Καρτελάκια Do Not Disturb

Ενημερωτικά Έντυπα Δωματίου

Ένας έντυπος τρόπος να ενημερώσετε αναλυτικά τον πελάτη, για ότι αφορά το δωμάτιο, για τον τρόπο λειτουργίας θέρμανσης, κλιματισμού, για τα κλινοσκεπάσματα, τη λειτουργία των ηλεκτρικών συσκευών, κωδικούς για το wifi, για τις ώρες όπου σερβίρεται το πρωινό, τη λειτουργία και τις ώρες του εστιατορίου ή του bar, εφόσον υπάρχει, κ.α.

Ενημερωτικά Έντυπα Δωματίου

Luggage tags

Δημιουργήστε στον πελάτη σας ακόμα ένα λόγο για να θυμάται την εξυπηρέτηση του ξενοδοχείου σας, προσφέροντάς του ένα luggage tag (ετικέτα αποσκευών), ώστε να μη χάσει με τον οποιοδήποτε τρόπο τις αποσκευές του, εφόσον θα είναι αναγραμμένο, εκτός από τα στοιχεία και το λογότυπο του ξενοδοχείου σας, τα στοιχεία του, κ.α. Μπορείτε να δημιουργήσετε είτε ένα απλό καρτελάκι με τρύπα, είτε εξειδικευμένο καρτελάκι ασφαλείας μέσω κάποιου καλουπιού, που επιθυμείτε.

Luggage tags

Registration form

Απαραίτητο έντυπο είναι τα registration forms, τα οποία θα πρέπει να συμπληρώνονται κατά την άφιξη του πελάτη στο ξενοδοχείο. Καταγράφονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία του πελάτη, τις ημέρες διαμονής του, τους όρους πληρωμής, τις ώρες άφιξης αλλά και αναχώρησης (check in – check out), τις πληροφορίες κράτησης δωματίου κ.α.

Registration form

Comment form

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να έχετε μέσα σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου σας, είτε στη ρεσεψιόν, ένα comment card, στο οποίο πελάτης θα αφήσει κάποιο σχόλιο, είτε για το ξενοδοχείο συνολικά, είτε για το δωμάτιο και την εξυπηρέτηση που δέχτηκε από το προσωπικό του ξενοδοχείου. Πλεονέκτημα αυτής της επιλογής, είναι πως θα γνωρίζετε, σε κάθε τέλος διαμονής ενός πελάτη, τις εντυπώσεις που είχε κατά τη διαμονή του.

Comment form

Κατάλογοι Μενού Εστιατορίου

Η πλειοψηφία των ξενοδοχείων διαθέτει εστιατόριο μέσα στις υπηρεσίες που προσφέρει. Είτε για τους πελάτες θα διαμένουν, είτε για πελάτες που επιθυμούν να δειπνήσουν στο εστιατόριο ως μια έξοδο διασκέδασης, βασικό λοιπόν είναι ένα ελκυστικό, σε σχεδιασμό, μενού με όλα τα πιάτα που διαθέτει το εστιατόριο, με τιμοκατάλογο. Εμπλουτίστε το μενού σας, με φωτογραφικό υλικό, minimal, σχεδιασμό, και εντυπωσιάστε με τις επιλογές εκτύπωσης, όπως πλαστικοποίηση εξωφύλλου, χρυσοτυπία κ.α.

Κατάλογοι Μενού Εστιατορίου

Μπλοκ Παραγγελιών Εστιατορίου

Τα περισσότερα ξενοδοχεία, πέραν του ψηφιακού τρόπου όπου στέλνονται οι παραγγελίες για το εστιατόριο, ενδεχομένως χρησιμοποιούν τα μπλοκ για τις παραγγελίες. Ίσως όχι ο πιο γρήγορος τρόπος να πάρει ένας σερβιτόρος τη παραγγελία του πελάτη, αλλά σε μια περίπτωση βλάβης του μηχανήματος για τις ψηφιακές παραγγελίες, θα υπάρχει μια άμεση λύση ώστε να μη υπάρξει δυσαρέσκεια από τη μεριά του πελάτη.

Επιστολόχαρτα

Πλέον, το μεγαλύτερο μέρος της αλληλογραφίας είναι σε ψηφιακή μορφή, εξακολουθεί όμως, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα να χρησιμοποιείται η χάρτινη επιστολή. Ειδικά στον ξενοδοχειακό τομέα είναι βασικό στοιχείο το επιστολόχαρτο βάσει πρωτοκόλλου, να βρίσκεται στα δωμάτια. Σχεδιάστε το δικό σας εταιρικό επιστολόχαρτο με το λογότυπο του ξενοδοχείου σας, κάποιο slogan ενδεχομένως, και τα στοιχεία επικοινωνίας. Με αυτό τον τρόπο, θα ενδυναμώσετε την εικόνα του ξενοδοχείου σας, καθώς θα εντυπωσιάσετε τον πελάτη σας

Μπλοκ Σημειώσεων

Ένα ακόμα διαφημιστικό μέσο είναι το μπλοκ σημειώσεων. Συνοδεύεστε το επιστολόχαρτο του ξενοδοχείου, μαζί με ένα μπλοκ σημειώσεων, ώστε να δώσετε στον πελάτη ένα επιπλέον μέσο διαφήμισης, που μπορεί φεύγοντας να το πάρει ως αναμνηστικό, αλλά και για να τον διευκολύνει στη περίπτωση που θέλει να κάνει κάποια σημείωση, κατά τη διάρκεια διαμονής του. Με μια λιτή σχεδίαση, έχοντας τα απαραίτητα στοιχεία αναγραμμένα, εντυπωσιάστε τον.