Αποστολές

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται εφόσον έχει προηγηθεί η εξόφληση της παραγγελίας σας.

Με την δική μας υπηρεσία μεταφορών. Μάθετε περισσότερα εδώ.!

Με οποιαδοίποτε ταχυμεταφορική (courier) συνεργάζεστε. Κόστος αποστολής: βαρύνει τον παραλήπτη. Άφιξη στον προορισμό: αυθημερόν ή την επομένη.

ραδιοταξί. Κόστος αποστολής: βαρύνει τον παραλήπτη. Άφιξη στον προορισμό: αυθημερόν.

Με μεταφορικές εταιρείες που εσείς συνεργάζεστε. Κόστος αποστολής: βαρύνει τον παραλήπτη. Άφιξη στον προορισμό: μία ή περισσότερες εργάσιμες.

Οι αποστολές με μεταφορικές πραγματοποιούνται δωρεάν μέχρι τα πρακτορεία κάθε μέρα ΔΩΡΕΑΝ (αφορά μόνο τις συνεκτυπώσεις κάρτες και φυλλάδια).

Προσοχή: η ευθύνη μεταφοράς ανήκει αποκλειστικά στον πελάτη σε κάθε περίπτωση. Κατά συνέπεια δεν ευθυνόμαστε για βλάβες κατά την αποστολή των εργασιών σας.

Σχετιζόμενες πληροφορίες

Newsletter

Μάθετε πρώτοι Νέα, προσφορές για εκτυπώσεις, ιδέες πάνω σε νέα είδη εκτυπώσεων και συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα στη σχεδίαση των εντύπων σας και όλα αυτά με μια ενημέρωση στο email σας.

Εγγραφή μεταπωλητών

Επαγγελματίες γραφικών τεχνών και γραφίστες ελάτε στο δίκτυο μας! Γίνετε μέρος του ταχύτερα αναπτυσσόμενου εξειδικευμένου δικτύου εκτύπωσης διαφημιστικών εντύπων και καρτών στην Ελλάδα.

Μάθετε περισσότερα
Μόνιμη συνεργασία

Για εταιρείες και επιχειρήσεις όλων των κλάδων της αγοράς που επιθυμούν να κερδίσουν τα οφέλη από τη μόνιμη και αποκλειστική συνεργασία μαζί μας για την κάλυψη των αναγκών τους σε εκτυπώσεις offset και ψηφιακές.

Μάθετε περισσότερα