Κουτιά Συσκευασίας


Κατά παραγγελία ή ετοιμοπαράδοτα

Κουτιά Συσκευασίας κάθε είδους για eshop, ποιοτικά και απλά κουτιά συσκευασίας για ηλεκτρονικά καταστήματα, συρταρωτά κουτιά, οικολογικά κουτιά, κουτιά με εκτύπωση μιας όψης ή δύο όψεων, κουτιά αποσπώμενα σε δύο μέρη, ειδικά κουτιά, κουτιά πολυτελείας, κουτιά συσκευασίας κρασιού κ.α.

Η συσκευασία μπορεί να οριστεί ως ένα μέσο ασφαλούς και χαμηλού κόστους παράδοσης προϊόντων στον καταναλωτή, σύμφωνα με τη στρατηγική του μάρκετινγκ της κάθε επιχείρησης. Η συσκευασία από άποψη στρατηγικής είναι σημαντική, ιδιαίτερα όσο αφορά την προώθηση των προϊόντων της εκάστοτε επιχείρησης.

Όταν οι μάρκες ανταγωνίζονται η μια την άλλη, η χαρακτηριστική ή καινοτόμα συσκευασία είναι συχνά το κλειδί για το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που αποζητούν οι εταιρίες/επιχειρήσεις. Η πιο επιτυχής ανάπτυξη ενός προϊόντος είτε παλιού είτε νέου είναι εκείνη που εφαρμόζεται ως συνολική ιδέα, με τη συσκευασία να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του συνόλου. Η ανάπτυξη των συσκευασιών είναι συχνά μια χρονοβόρα και δημιουργική προσπάθεια, που όμως στο τελευταίο της στάδιο ανταμείβει την επιχείρηση.

Κουτιά Συσκευασίας

               
Οι τιμές περιλαμβάνουν:
  • Έλεγχο προδιαγραφών, εκτύπωση, υλικό εκτύπωσης, έλεγχο ποιότητας
Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν:
  • Φ.Π.Α.
  • Kατασκευή μακέτας, μεταφορικά στην έδρα σας.
Χρόνος παραγωγής:
  • 4-5 εργάσιμες.