Ζήτηση προσφοράς

Δε βρήκατε αυτό που ζητάτε στις σελίδες μας; κανένα πρόβλημα! συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας απαντήσουμε στο email σας.!!

Προδιαγραφές εντύπου
Στοιχεία Εταιρίας

Προσοχή * απαραίτητα πεδία για συμπλήρωση

Πληροφορίες

Εάν δεν βρείτε στους τιμοκαταλόγους μας το είδος του εντύπου που ζητάτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα ζήτηση προσφοράς.

Ο χρόνος ανταπόκρισης στην ζήτηση σας μπορεί να διαρκέσει λίγες ώρες ή και 1 ή δύο ημέρες.

Ζήτηση προσφοράς με απλό κείμενο μέσω email ή με αδιευκρίνιστα σημεία και παραλήψεις ή χωρίς στοιχεία ταυτοποίησης αυτού που ζητάει την προσφορά δεν θα ληφθεί υπόψη και θα απορρίπτεται ώς ανακριβής.

Tip:

Εάν θέλετε να ζητήσετε περισσότερες από μία προσφορές ή έχετε για την ίδια προσφορά πολλαπλές επιλογές π.χ. διαφορετικά βάρη χαρτιού κάντε το εξής αφότου συμπληρώσετε τις προδιαγραφές κάνετε κλικ στο 'Αποστολή' και αμέσως μετά χρησιμοποιώντας το back του browser σας (Explorer, Chrome ,κτλ) γυρίστε προς τα πίσω και αλλάξτε το πεδίο που αφορά το μεταβλητό στοιχείο (βάρος χαρτιού ή οτιδήποτε άλλο) .

Newsletter

Μάθετε πρώτοι Νέα, προσφορές για εκτυπώσεις, ιδέες πάνω σε νέα είδη εκτυπώσεων και συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα στη σχεδίαση των εντύπων σας και όλα αυτά με μια ενημέρωση στο email σας.

Εγγραφή μεταπωλητών

Επαγγελματίες γραφικών τεχνών και γραφίστες ελάτε στο δίκτυο μας! Γίνετε μέρος του ταχύτερα αναπτυσσόμενου εξειδικευμένου δικτύου εκτύπωσης διαφημιστικών εντύπων και καρτών στην Ελλάδα.

Μάθετε περισσότερα
Μόνιμη συνεργασία

Για εταιρείες και επιχειρήσεις όλων των κλάδων της αγοράς που επιθυμούν να κερδίσουν τα οφέλη από τη μόνιμη και αποκλειστική συνεργασία μαζί μας για την κάλυψη των αναγκών τους σε εκτυπώσεις offset και ψηφιακές.

Μάθετε περισσότερα