Παραγγελία

Πριν μας αναθέσετε μια παραγγελία διαβάστε με προσοχή τις σχετιζόμενες πληροφορίες δεξιά μιας και αποτελούν τους όρους συνεργασίας μας.

Παραγγελία σε ένα βήμα για ιδιώτες:

Βήμα 1:Στείλτε μας στο email: info@entypa.net την παραγγελία σας περιγράφοντας την διάσταση , το είδος και τα τεμάχια που θέλετε αναγράφοντας το όνομα και το τηλέφωνο σας.

 

Παραγγελία σε 4 βήματα για νομικά πρόσωπα και επιχειρήσεις:

Βήμα 1: Κατεβάστε σε μορφή word ή pdf την φόρμα παραγγελίας και αφού την συμπληρώσετε*, επισυνάψτε την στο email που θα μας στείλετε στο email: info@entypa.net

Βήμα 2: Ενημερωθείτε για του χρόνους παράδοσης από το κάτω μέρος της σχετικής σελίδας του προϊόντος που σας ενδιαφέρει.

Βήμα 3: για τα αρχεία πρός εκτύπωση, αναλόγως του μεγέθους τους, επισυνάψτε τα στα email:

email: info@entypa.net έως 4mb αρχεία
email: entypanet@hotmail.com έως 20mb

Για αποστολή μεγαλύτερων αρχείων χρησιμοποιείτε file servers: wetransfer.com , sendspace.com , yousendit.com ,rapidshare.com

Βήμα 4: Κάντε την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας στον λογαριασμό μας GR19 0110 1370 0000 1374 0427 433 (Μαθιούδη Ειρήνη) γράφοντας στην αιτιολογία την πλήρη επωνυμία σας όπως ακριβώς την γράψατε στο έντυπο παραγγελίας του βήματος 1 και στείλτε μας με email στο info@entypa.net το καταθετήριο ή το έμβασμα σας.
Σε περίπτωση εμβάσματος από άλλη τράπεζα η μεταφορά του ποσού θα πρέπει να είναι άμεση ή σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να περιμένετε έως ότου το ποσό φανεί στον λογαριασμό μας.

Αφού ολοκληρώσετε και τα 4 βήματα, το τμήμα πωλήσεων, θα επικοινωνήσει μαζί σας, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Τηλ. επικοινωνίας: 210 9512425 - 216 700 3991 10π.μ. έως 6μ.μ.

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: μην συμπεριλάβετε την φόρμα παραγγελίας μέσα σε wetransfer ή sendspace ή σε όποιο άλλο fileserver!!

*Tip !: αφού συμπληρώσετε την φόρμα παραγγελίας με τα στοιχεία τιμολόγησης σας κρατήστε την αποθηκευμένη στον υπολογιστή σας και εν συνεχεία συμπληρώστε το παραγγελόμενο είδος προς εκτύπωση. Έτσι μελλοντικά θα αλλάζετε μόνο το είδος σε κάθε παραγγελία σας .

Newsletter

Μάθετε πρώτοι Νέα, προσφορές για εκτυπώσεις, ιδέες πάνω σε νέα είδη εκτυπώσεων και συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα στη σχεδίαση των εντύπων σας και όλα αυτά με μια ενημέρωση στο email σας.

Εγγραφή μεταπωλητών

Επαγγελματίες γραφικών τεχνών και γραφίστες ελάτε στο δίκτυο μας! Γίνετε μέρος του ταχύτερα αναπτυσσόμενου εξειδικευμένου δικτύου εκτύπωσης διαφημιστικών εντύπων και καρτών στην Ελλάδα.

Μάθετε περισσότερα
Μόνιμη συνεργασία

Για εταιρείες και επιχειρήσεις όλων των κλάδων της αγοράς που επιθυμούν να κερδίσουν τα οφέλη από τη μόνιμη και αποκλειστική συνεργασία μαζί μας για την κάλυψη των αναγκών τους σε εκτυπώσεις offset και ψηφιακές.

Μάθετε περισσότερα