Σχεδιασμός μακέτας

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία:

  • Ολοκληρωμένων εταιρικών ταυτοτήτων
  • Γραφιστική επιμέλεια υπαρχόντων μακετών ή προσχεδίων
  • Σχεδίαση Λογοτύπων
  • Δημιουργία Διαφημιστικών φυλλαδίων και εμπορικών ή προϊοντικών καταλόγων
  • Κατασκευή Μακέτας επαγγελματικών Καρτών
  • Σχεδίαση Folder, αφισών, φακέλων, επιστολόχαρτων, μπλοκ κτλ.

Οι έμπειροι γραφίστες μας εγγυώνται το αποτέλεσμα.
Με μεθοδικότητα και σωστή προσέγγιση αναλαμβάνουμε την δημιουργία της σωστής εικόνας αλλά και κειμένου για κάθε έντυπο σας.
Ζητήστε μας προσφορά. Για την σωστή κοστολόγιση θα πρέπει να μας γράψετε ένα email στο info@entypa.net που να περιλαμβάνει μία σύντομη περιγραφή της εργασίας που θα θέλατε να σας δώσουμε προσφορά δημιουργικού καθώς και για το εάν τα κείμενα, λογότυπα, φωτογραφίες θα μας τα παραδώσετε εσείς σε ψηφιακή μορφή ή όχι.

Newsletter

Μάθετε πρώτοι Νέα, προσφορές για εκτυπώσεις, ιδέες πάνω σε νέα είδη εκτυπώσεων και συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα στη σχεδίαση των εντύπων σας και όλα αυτά με μια ενημέρωση στο email σας.

Εγγραφή μεταπωλητών

Επαγγελματίες γραφικών τεχνών και γραφίστες ελάτε στο δίκτυο μας! Γίνετε μέρος του ταχύτερα αναπτυσσόμενου εξειδικευμένου δικτύου εκτύπωσης διαφημιστικών εντύπων και καρτών στην Ελλάδα.

Μάθετε περισσότερα
Μόνιμη συνεργασία

Για εταιρείες και επιχειρήσεις όλων των κλάδων της αγοράς που επιθυμούν να κερδίσουν τα οφέλη από τη μόνιμη και αποκλειστική συνεργασία μαζί μας για την κάλυψη των αναγκών τους σε εκτυπώσεις offset και ψηφιακές.

Μάθετε περισσότερα