Εκτύπωση πιστοποιημένων δοκιμίων

Όταν η εκτύπωση σας απαιτεί ακρίβεια στην χρωματική απόδοση, για παράδειγμα χρωματολόγια για προϊόντα όπως: βαφές, βερνίκια κτλ., θα πρέπει να εκτυπωθεί ειδικό ψηφιακό δοκίμιο με πιστοποίηση fogra.

Πριν λοιπόν την εκτύπωση του εντύπου σας θα πρέπει να τυπώσουμε το σχετικό δοκίμιο το οποίο αφότου εγκριθεί από εσάς τότε θα ξεκινήσει η εκτύπωση του εντύπου σας. Ο χρόνος παραγωγής του δοκιμίου αυτού είναι συνήθως 24 ώρες.

Newsletter

Μάθετε πρώτοι Νέα, προσφορές για εκτυπώσεις, ιδέες πάνω σε νέα είδη εκτυπώσεων και συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα στη σχεδίαση των εντύπων σας και όλα αυτά με μια ενημέρωση στο email σας.

Εγγραφή μεταπωλητών

Επαγγελματίες γραφικών τεχνών και γραφίστες ελάτε στο δίκτυο μας! Γίνετε μέρος του ταχύτερα αναπτυσσόμενου εξειδικευμένου δικτύου εκτύπωσης διαφημιστικών εντύπων και καρτών στην Ελλάδα.

Μάθετε περισσότερα
Μόνιμη συνεργασία

Για εταιρείες και επιχειρήσεις όλων των κλάδων της αγοράς που επιθυμούν να κερδίσουν τα οφέλη από τη μόνιμη και αποκλειστική συνεργασία μαζί μας για την κάλυψη των αναγκών τους σε εκτυπώσεις offset και ψηφιακές.

Μάθετε περισσότερα