Ψηφιακή εκτύπωση σε Μουσαμά.


Εκτύπωση σε Μουσαμά. Εκτύπωση ψηφιακή σε μουσαμά με υψηλή ανάλυση και ευκρίνεια. Ο μουσαμάς είναι ένας εξαιρετικά ανθεκτικός και αδιαπέραστος από το νερό τύπος υφάσματος που χρησιμοποιείται για την κατασκευή προϊόντων από ύφασμα για τα οποία απαιτείται μεγάλη αντοχή. O μουσαμάς χρησιμοποιείται κυρίως σε μεγάλες διαστάσεις και τυπώνεται σε ψηφιακή μηχανή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις επιχειρήσεις, τις οποίες το ενδιαφέρον είναι η προώθηση των προϊόντων τους, ιδιαίτερα σε εξωτερικούς χώρους, κι αυτό γιατί το υλικό έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στις εξωτερικές συνθήκες.

Τιμοκατάλογος

Χαρακτηριστικά εκτύπωσης:
Ψηφιακή εκτύπωση σε plotter υψηλής ανάλυσης

Scroll right
Υλικό Τιμή/m2
Μουσαμάς coated 14€
Ελάχιστη παραγγελία 3 τετραγωνικά μέτρα Για συνολική επιφάνεια > 20τμ ζητήστε μας προσφορά.

   

Μουσαμάς εκτυπωμένος RollUp

Μουσαμάς εκτυπωμένος με μηχανισμό RollUp. Μια εφαρμογή όπου θα χρησιμεύσει στη επιχείρησή σας είναι το Roll Up Banner, όπου μπορεί η επιχείρησή σας να «περάσει» το διαφημιστικό μήνυμα που επιθυμεί, σε μια έκθεση ή σε κάποια άλλη καμπάνια προώθησης, της επιχείρησης ή προϊόντος κ.α. Σε αυτή τη περίπτωση διατίθεται μηχανισμός αλουμινίου.

ψηφιακή εκτύπωση rollup

   

εγγραφή στο newsletter μας

   

Μουσαμάς Outdoor/indoor εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου.

Ο μουσαμάς εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου. Κατάλληλος για εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους. Ένας τρόπος όπου μπορεί να εξυπηρετήσει ο μουσαμάς, είναι σε εξωτερικές προωθητικές καμπάνιες, με τη βοήθεια των εναλλακτικών ανάρτησης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, παραδείγματος χάριν τα μπουντούζια..

Ψηφιακή εκτύπωση σε μουσαμά με μπουντούζια

   

Σηματοποίηση Event

Στη κατηγορία σηματοποίηση event ο μουσαμάς εξυπηρετεί σε διάφορες ανάγκες που η επιχείρηση θέλει να επικοινωνήσει με το ευρύ κοινό. Για παράδειγμα η διαφήμιση ενός event, όπου με αυτό τον τρόπο μπορείτε να προωθήσετε ένα γεγονός εύκολα, χωρίς να είναι ταυτόχρονα δαπανηρό για την επιχείρησή σας.

   

Επιγραφές

Η επιγραφή μέσω μουσαμά, αποτελεί μια πολύ καλή κι εύκολη λύση, εφόσον είναι απλή και προσιτή σε κόστος, και μπορεί να είναι άμεσα διαθέσιμος σε σχέση με μια πιο περίπλοκη επιγραφή, ειδικά στη περίπτωση όπου η επιχείρηση χρειάζεται να γίνει άμεσα η προώθησή της.

   

Λάβαρα

Μια ακόμα εφαρμογή όπου τοποθετείται ο μουσαμάς είναι τα λάβαρα. Ο μουσαμάς διατίθεται στη διάσταση που επιθυμεί η εκάστοτε επιχείρηση και σε συνδυασμό με τα μανίκια, δημιουργείται το λάβαρο, όπου μπορεί να λειτουργήσει ως προωθητικό μέσο τόσο σε εξωτερικό χώρο για την προβολή σας, όπως και σε εσωτερικό για παράδειγμα σε κάποιο event.

   

Μετεκτυπωτικές εργασίες:

Όσων αφορά τις χρήσεις, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε εργασίες που έπονται της εκτύπωσης όπως: μπουντούζια, ραφές, μανίκια, τελάρωμα και θερμοκόλληση.

   

προσφορά εκτύπωσης

Οι τιμές περιλαμβάνουν:
  • Έλεγχο προδιαγραφών, εκτύπωση, υλικό εκτύπωσης, έλεγχο ποιότητας
Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν:
  • Φ.Π.Α.
  • Τοποθέτηση
  • Kατασκευή μακέτας & μεταφορικά στην έδρα σας.
Χρόνος παραγωγής:
  • 4-5 εργάσιμες.