Ψηφιακή εκτύπωση σε Δίχτυ Mesh.


Το Δίχτυ Mesh είναι ένας ακόμα τύπος μουσαμά, ένα διάτρητο υλικό το οποίο προσδίδει ιδιαίτερη αντοχή και ανθεκτικότητα και συνίσταται για χρήση σε εξωτερικούς χώρους ακόμα και αν τα καιρικά φαινόμενα είναι έντονα. Επιτρέπει την ορατότητα από την εσωτερική πλευρά και ταυτόχρονα διαχέεται από το φως. Είναι ανθεκτικό στο νερό λόγω της ύφανσης του και ιδιαίτερα ανθεκτικό στον αέρα λόγω της διάτρητης δομής του.

Τιμές από 15€ το τετραγωνικό μέτρο. Αποστολή Πανελλαδικά.

Τιμοκατάλογος

Χαρακτηριστικά εκτύπωσης:
Ψηφιακή εκτύπωση σε plotter υψηλής ανάλυσης

Scroll right
Υλικό Τιμή/m2
Δίχτυ Mesh 15€
Ελάχιστη παραγγελία 3 τετραγωνικά μέτρα. Για συνολική επιφάνεια > 20τμ ζητήστε μας προσφορά.

   

Δίχτυ Mesh για κάλυψη κτιρών

Ο συγκεκριμένος τύπος μουσαμά, ενδείκνυται σε απαιτητικές προωθητικές ενέργειες, όπως η κάλυψη κτιρίου, ή ενός μεγάλου εξωτερικού χώρου. Είναι η πλέον αναγνωρίσιμη μορφή διαφήμισης παγκοσμίως, εφόσον λόγω της ανθεκτικότητάς του στον αέρα, μπορεί να τοποθετηθεί σε μεγάλες επιφάνειες, κάνοντας έτσι την προώθηση μια καμπάνιας ακόμα ευκολότερη και άμεση

ψηφιακή εκτύπωση δίχτυ Mesh

   

Αεροπανό

Ένας ακόμα τρόπος όπου μπορεί να εξυπηρετήσει Δίχτυ Mesh, είναι με τη μορφή του αεροπανό, όπου μπορούμε να το συναντήσουμε σε γέφυρες, καθιστώντας τη διαφημιστική σας καμπάνια, ορατή σε μεγάλο πλήθος κοινού.

   

Λάβαρα

Μια ακόμα εφαρμογή όπου τοποθετείται ο διάτρητος μουσαμάς είναι τα λάβαρα. Μπορούμε να το συναντήσουμε σε κολώνες εξωτερικές, και σε εσωτερικούς χώρους, όπου προβάλλεται η διαφήμισή σας εύκολα.

   

Μετεκτυπωτικές εργασίες:

Όσων αφορά τις χρήσεις, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε εργασίες που έπονται της εκτύπωσης όπως: μπουντούζια, ραφές, μανίκια, τελάρωμα και θερμοκόλληση.

    Οι τιμές περιλαμβάνουν:
  • Έλεγχο προδιαγραφών, εκτύπωση, υλικό εκτύπωσης, έλεγχο ποιότητας
Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν:
  • Φ.Π.Α.
  • Kατασκευή μακέτας & μεταφορικά στην έδρα σας.
Χρόνος παραγωγής:
  • 4-5 εργάσιμες.

εγγραφή στο newsletter μας

   

προσφορά εκτύπωσης