Μόνιμη Συνεργασία

Πολλές εταιρίες σήμερα δαπανούν σε εκτυπώσεις μεγάλα ποσά ετησίως έχοντας ένα η και περισσότερα τυπογραφεία σαν προμηθευτές. Για τον λόγο αυτό η entypa.net προσφέρει - Ανάλυση ετήσιου προϋπολογισμου και κοστολόγηση - Δημιουργικη Επιμέλεια - Δωρεάν παραδόσεις - Έκπτωση σε συνεκτυπωση 10%- έκπτωση επί τιμοκαταλογου αποκλειστικων -10%- έκπτωση 20% σε σχεδιασμό για Μακέτες - Τηλεφωνική παραγγελία - Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Αν λοιπόν έχετε κάποιο ετήσιο προϋπολογισμό για εκτυπώσεις και δημιουργικό συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Στοιχεία Εταιρίας

Προσοχή * απαραίτητα πεδία για συμπλήρωση

Newsletter

Μάθετε πρώτοι Νέα, προσφορές για εκτυπώσεις, ιδέες πάνω σε νέα είδη εκτυπώσεων και συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα στη σχεδίαση των εντύπων σας και όλα αυτά με μια ενημέρωση στο email σας.

Εγγραφή μεταπωλητών

Επαγγελματίες γραφικών τεχνών και γραφίστες ελάτε στο δίκτυο μας! Γίνετε μέρος του ταχύτερα αναπτυσσόμενου εξειδικευμένου δικτύου εκτύπωσης διαφημιστικών εντύπων και καρτών στην Ελλάδα.

Μάθετε περισσότερα
Μόνιμη συνεργασία

Για εταιρείες και επιχειρήσεις όλων των κλάδων της αγοράς που επιθυμούν να κερδίσουν τα οφέλη από τη μόνιμη και αποκλειστική συνεργασία μαζί μας για την κάλυψη των αναγκών τους σε εκτυπώσεις offset και ψηφιακές.

Μάθετε περισσότερα