Με την δύναμη της συμπαραγωγής

τυπώνουμε το μέλλον σήμερα

Με την δύναμη της συμπαραγωγής

τυπώνουμε το μέλλον σήμερα

Πληροφορίες

Κρέμου 13-17 Καλλιθέα Αθήνα Ελλάδα

T: 210 9512425 - 216 700 3991 F: 210 9512844

email: info@entypa.net

Προδιαγραφές αρχείων προς εκτύπωση παραδείγματα

1. Μορφή αρχείων σε .pdf .tiff, σε περίπτωση αρχείων από Corel και για το σωστό κλείσιμο σε μορφή .pdf ακολουθείστε τις οδηγίες:

Για Corel Χ4 και παλαιότερη εδώ Corel Χ5 και νεότερη εδώ

2. Κωδικοποίηση χρωμάτων σε cmyk (για offset συνεκτύπωση) ή και pantone ( για offset αποκλειστική εκτύπωση) επίσεις στα αρχεία σας δεν πρέπει να υπάρχουν spot colors και RGB images.

3. Ανάλυση 300dpi.

4. Ξακρίσματα 3mm σε κάθε πλευρά και σημεία κοπής.Τα σημεία κοπής να είναι registration. Όλα τα στοιχεία της μακέτα σας (γράμματα, φωτογραφίες, σχέδια, λογότυπα) να είναι τοποθετημένα τουλάχιστο 5mm μέσα από τα σημεία κοπής.

5. Σημεία διπλώματος εφόσον το έντυπο σας διπλώνει.

6. Όλες οι γραμματοσειρές και τα στοιχεία της μακέτας σας να είναι outline ή curves, σε καμία περίπτωση δεν ευθυνόμαστε για λάθη που προκύπτουν από την μη τήρηση αυτού του όρου.

7. Για απόλυτη χρωματική ακρίβεια να ζητάτε να τυπωθεί πιστοποιημένο ψηφιακό χρωματικό δοκίμιο, ισχύει μόνο στην περίπτωση αποκλειστικής εκτύπωσης και αυτό γιατί στην συνεκτύπωση δεν μπορεί να υπάρξει πάντα χρωματική ακρίβεια, το ανεκτό περιθώριο σφάλματος στην απόχρωση των χρωμάτων των εντύπων που δεν συνοδεύονται από πιστοποιημένο δοκίμιο ή αφορούν εκτύπωση συνεκτύπωσης είναι το + ή - 10%.

8. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τα παραδείγματα μας (στο κάτω μέρος της σελίδας) για να κλείσετε τις μακέτες σας.

9. Τα αρχεία των μακετών των φυλλαδίων θα πρέπει να μας τα στέλνετε αφού πρώτα "σπάσετε" την κάθε όψη ξεχωριστά, αναγράφοντας στο όνομα των αρχείων side_a και side_b με αυτόν τον τρόπο ο έλεγχος και το κλείσιμο των αρχείων από την πλευρά μας γίνετε ποιό σωστά και ποιό γρήγορα . Επισυνάπτετε και τις δύο όψεις σε ένα email μαζί με την φόρμα παραγγελία σας και μας το στέλνετε.

10. Σε περίπτωση που δεν τηρούνται οι ανωτέρω προδιαγραφές, δεν καλύπτουμε με αντικατάσταση σε περίπτωση κακέκτυπου ή χρωματικού σφάλματος.

Σχετιζόμενες πληροφορίες

Παραδείγματα

Προεκτυπωτικός έλεγχος & διορθώσεις

O προεκτυπωτικός έλενχος που κάνουμε σε κάθε αρχείο πριν σταλεί για εκτύπωση, αφορά στον έλεγχο των ζητούμενων προδιαγραφών.

Ο έλεγχος αυτός διασφαλίζει σε ένα πολύ μεγάλο μέρος την τελική ποιότητα των εντύπων. Στην περίπτωση που τα αρχεία σας δεν πληρούν κάποια ή κάποιες από τις προδιαγραφές σας ενημερώνουμε με email ή και τηλεφωνικά προκειμένου να κάνετε εσείς ή ο γραφίστας σας τις απαιτούμενες διορθώσεις.

Διορθώσεις

Σε περίπτωση που υπάρχει αδυναμία από πλευρά σας να αναλαμβάνετε εσείς τη διόρθωση της μακέτας μπορείτε να την αναθέσετε σε εμάς κατόπιν συνεννόησης. Στην περίπτωση αυτή υπάρχει μια extra χρέωση.

Ζητήσεις προσφορών

Εάν δεν βρείτε στους τιμοκαταλόγους μας το είδος του εντύπου που ζητάτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα ζήτηση προσφοράς.

Ο χρόνος ανταπόκρισης στην ζήτηση σας μπορεί να διαρκέσει λίγες ώρες ή και 1 ή δύο ημέρες.

Ζήτηση προσφοράς με απλό κείμενο μέσω email ή με αδιευκρίνιστα σημεία και παραλήψεις ή χωρίς στοιχεία ταυτοποίησης αυτού που ζητάει την προσφορά δεν θα ληφθεί υπόψη και θα απορρίπτεται ώς ανακριβείς.

Εγγυήσεις & πιστοποιημένα δοκίμια

Όλα τα τυπογραφικά μας προϊόντα παρέχονται με εγγύηση ορθής εκτύπωσης.

Εγγυόμαστε λοιπόν ότι δεν θα λάβετε ποτέ κακέκτυπο από εμάς αρκεί να πληρούνται οι προυποθέσεις των προδιαγραφών μας.

Σε περίπτωση παρόλα αυτά παραλάβατε λανθασμένη εκτύπωση ή κακέκτυπο σας αντικαθιστούμε την εργασίας σας χωρίς δεύτερη σκέψη, άμεσα.

Εξαίρεση αποτελούν όλες οι περιπτώσεις λάθους που οφείλονται στην δημιουργία της μακέτας από εσάς ή τον γραφίστα σας.

Επισπρόσθετα σε ορισμένες περιπτώσεις (όχι στην περίπτωση των συνεκτυπώσεων) θα πρέπει για να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ακρίβεια των χρωμάτων της μακέτας σας, να παράγουμε πρίν την εκτύπωση πιστοποιημένα ψηφιακά δοκίμια με επιπλέον κόστος.

Τιμοκατάλογοι & αλλαγές τιμών

Όλοι οι τιμοκατάλογοι της ιστοσελίδας μας ενημερώνονται αμέσως σε περίπτωση αλλαγής τιμών και για τον λόγω αυτό είναι "ισχυρότεροι" από οποιαδήποτε άλλη τιμή εκτός των γραπτών προσφορών μας, οι οποίες ισχύουν για μια περίοδο 30 ημερών.

Οι παρόντες τιμοκατάλογοι, ως ποιο ενημερωμένοι, αποτελούν και τις οριστικές τιμές ανεξάρτητα από την ενημέρωση που πιθανόν να έχετε λάβει στο παρελθόν από ένα ενημερωτικό newsletter.

Σε περίπτωση αλλαγής της τιμής ενός είδους, ενόσω εκκρεμεί εκτέλεση παραγγελίας σας, η νέα τιμή δεν προσαρμόζεται στην παραγγελία σας.

Παραγγελίες

Για την ορθή λήψη της παραγγελία σας, παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Μεταβείτε στην σελίδα Παραγγελία, αποθηκεύστε τη φόρμα παραγγελίας στον υπολογιστή σας.

2. Συμπληρώστε όλα τα ζητούμενα πεδία (στοιχεία για την έκδοση του τιμολογίου, παραγγελόμενο είδος, χαρτί, τεμάχια, τιμή, κλτ.)

3. Στείλτε μας email με επισύναψη τα αρχεία προς εκτύπωση και την παραγγελία, για τα αρχεία προς εκτύπωση αναλόγως του μεγέθους τους, επισυνάψτε τα στα email:

email: info@entypa.net έως 4mb αρχεία
email: entypanet@hotmail.com έως 20mb

Για αποστολή μεγαλύτερων αρχείων χρησιμοποιείτε file servers:
wetransfer.com , sendspace.com , yousendit.com ,rapidshare.com

ΠΡΟΣΟΧΗ: μην συμπεριλάβετε την φόρμα παραγγελίας μέσα σε wetransfer ή sendspace ή σε όποιο άλλο fileserver!!

Σχετιζόμενες πληροφορίες

Ακυρώσεις παραγγελιών

Ακύρωση παραγγελίας ή αλλαγές στα αρχεία προς εκτύπωση μπορεί να γίνουν, υπό προϋποθέσεις και εφόσον δεν έχει οριστικοποιηθεί, δηλαδή δεν έχει ληφθεί η παραγγελίας σας υπόψη σε συμπαραγωγή που έχει "κλειδώσει" ή έχει ξεκινήσει ήδη η παραγωγή της. Σε αυτή την περίπτωση εάν έχει δοθεί προκαταβολή, επιστρέφεται.

Χρόνοι παραγωγής & παράδοσης

Ο χρόνος παραγωγής αναφέρεται σε εργάσιμες ημέρες και ορίζεται από την ημέρα της παραγγελίας* σας μέχρι την ημέρα που η εργασία θα είναι ετοιμοπαράδοτη στην έδρα μας. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι 2-3 εργάσιμες για τις αποκλειστικές εκτυπώσεις ενώ για τις συνεκτυπώσεις ο χρόνος κυμαίνετε από 2 έως 7 εργάσιμες αναλόγως ποσότητας και είδους χαρτιού (αναλυτικός πίνακας στην ενότητα "Διαφημιστικά φυλλάδια" στο τέλος της σελίδας). Για τις ψηφιακές εκτυπώσεις ο χρόνος παραγωγής είναι 24 ώρες εάν δεν υπάρχουν άλλες επεξεργασίες.

Ο χρόνος αποστολής αναφέρεται σε εργάσιμες ημέρες και ορίζεται από την ημέρα που η εργασία σας είναι ετοιμοπαράδοτη στην έδρα μας μέχρι την ημέρα που η εργασία θα αποσταλεί από εμάς. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι +1 εργάσιμη.

Ο χρόνος άφιξης αφορά τον χρόνο από την αποστολή έως ότου εργασία που μας αναθέσατε φτάσει στην πόλη σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι +1 ημέρα για τις πρωτεύουσες νομών + 2 ημέρες για τις υπόλοιπες πόλεις .

Ο χρόνος παράδοσης αφορά τον συνολικό χρόνο μέχρι, η εργασία που μας αναθέσατε, να παραληφθεί από εσάς και σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι δυνατό να καθοριστεί με ακρίβεια λόγω πολλών παραγόντων που μερικοί από αυτούς εξαρτώνται από την δική σας ευθύνη παραλαβής.

*Σημείωση:

Ο χρόνος παραγωγής ή παράδοσης μετράει από την στιγμή της παραγγελίας σας με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει κάποια εκκρεμότητα όπως:

1..αναμονή διόρθωσης μακέτας
2..αναμονή διευκρινήσεων σχετικά με την ίδια την παραγγελία.
3..αναμονή κατάθεσης προκαταβολής.
4..οποιαδοίποτε άλλη εκκρεμότητα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις ο χρόνος παραγωγής ή παράδοσης ξεκινάει από την στιγμή που η παραγγελία σας δεν έχει καμία εκκρεμότητα.

Σχετιζόμενες πληροφορίες

Αποστολές

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται εφόσον έχει προηγηθεί η εξόφληση της παραγγελίας σας.

Με την δική μας υπηρεσία μεταφορών. Μάθετε περισσότερα εδώ.!

Με οποιαδοίποτε ταχυμεταφορική (courier) συνεργάζεστε. Κόστος αποστολής: βαρύνει τον παραλήπτη. Άφιξη στον προορισμό: αυθημερόν ή την επομένη.

ραδιοταξί. Κόστος αποστολής: βαρύνει τον παραλήπτη. Άφιξη στον προορισμό: αυθημερόν.

Με μεταφορικές εταιρείες που εσείς συνεργάζεστε. Κόστος αποστολής: βαρύνει τον παραλήπτη. Άφιξη στον προορισμό: μία ή περισσότερες εργάσιμες.

Οι αποστολές με μεταφορικές πραγματοποιούνται δωρεάν μέχρι τα πρακτορεία κάθε μέρα ΔΩΡΕΑΝ (αφορά μόνο τις συνεκτυπώσεις κάρτες και φυλλάδια).

Σχετιζόμενες πληροφορίες

Αντικαταβολές

Αποστολή με αντικαταβολή μπορεί να γίνει μόνο μέσω ACS courier και για παραγγελίες έως 5 κιλά, με επιπλέον της απλής αποστολής, χρέωση αντικαταβολής +5€.

Σχετιζόμενες πληροφορίες

Προκαταβολές

Για νέους πελάτες και για παραγγελίες με αξία:

 • έως 100 € πλήρη εξόφληση
 • από 101€ έως 700 € προκαταβολή 40%
 • από 701€ έως 1500€ προκαταβολή 50%
 • από 1500€ και άνω προκαταβολή 60%

Για τακτικούς πελάτες (τουλάχιστο 2-3 παραγγελίες τον μήνα) και για παραγγελίες με αξία :

 • έως 300€ δεν απαιτείται προκαταβολή
 • από 301€ έως 700€ προκαταβολή 30%
 • από 701€ έως 3000€ προκαταβολή 50%
 • από 3001€ και άνω προκαταβολή 60%
Διευκρίνηση:

Για να ισχύει η παραγγελία σας θα πρέπει να έχουμε λάβει την προκαταβολή είτε με μετρητά στην έδρα μας είτε με τραπεζική κατάθεση.

Σχετιζόμενες πληροφορίες

Πληρωμές

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με :

 • μετρητά κατά την παραλλαβή.
 • με αντικαταβολή για αποστολές έως 5 κιλά και μόνο μέσω της ACS.
 • με τραπεζική κατάθεση ή έμβασμα.

Οι παραγγελίες σας θα πρέπει να εξοφλούνται κατά την παραλαβή τους απο την έδρα μας μετρητοίς εφόσον το ποσό δεν υπερβαίνει τα 500€ εαν όμως το ποσό είναι μεγαλύτερο θα πρέπει να εξοφληθεί με τραπεζική κατάθεση (με βάση τον Ν.4172/2013).

Στην περίπτωση αποστολής θα πρέπει να έχει προηγηθεί εξόφληση με τραπεζική κατάθεση.

Αριθμός λογαριασμού όψεως Εθνικής τραπέζας: 137/40427433 IBAN: GR19 0110 1370 0000 1374 0427 433 δικαιούχος: Μαθιούδη Ειρήνη

Στις τραπεζικές καταθέσεις να αναγράφετε στην αιτιολογία τον αριθμό της παραγγελία σας ο οποίος βρίσκεται στο email επιβεβαίωσης παραγγελίας που θα λάβετε από εμάς και την επωνυμία σύμφωνα με αυτήν της παραγγελίας σας.

Έαν η κατάθεση σας έγινε με έμβασμα από άλλη τράπεζα θα πρέπει να μας αποστείλετε το καταθετήριο με email ή με fax.

Παρακαλούμε να τηρήσετε την παραπάνω διαδικασία, προκειμένου να μην υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σας και την αποστολή της.

Σχετιζόμενες πληροφορίες

Εμβάσματα

Έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε έμβασμα από την τράπεζα που σας εξυπηρετεί ή συνεργάζεστε, στον λογαριασμό της ΕΘΝΙΚΗΣ τράπεζας. Σε αυτή την περίπτωση ενδέχεται να χρεωθείτε με έξοδα εμβάσματος από την τράπεζα σας.

Στα εμβάσματα να αναγράφετε στην αιτιολογία τον αριθμό της παραγγελία σας ο οποίος βρίσκεται στο email επιβεβαίωσης παραγγελίας που θα λάβετε από εμάς και την επωνυμία σύμφωνα με αυτήν της παραγγελίας σας.

Εάν η κατάθεση σας έγινε με έμβασμα από άλλη τράπεζα θα πρέπει να μας αποστείλετε το καταθετήριο με email ή με fax.

Αριθμός λογαριασμού όψεως Εθνικής τράπεζας: 137/40427433 IBAN: GR19 0110 1370 0000 1374 0427 433 δικαιούχος: Μαθιούδη Ειρήνη

Ειδοποιήσεις

Άμέσως μετά την αποστολή του email της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα αυτόματο απαντητικό μήνυμα από τον server μας , οτι παραλάβαμε το email σας. Εάν δεν παραλάβετε αυτό το αυτόματο email επιβαιβέωσης θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας.

Μόλις η εργασία σας προωθηθεί για εκτύπωση θα λάβετε email με όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την παραγγελία και τους χρόνους παραγωγής, αποστολής και άφιξης (στην περίπτωση που έχτετε ζητήση αποστολή) καθώς και ένα αντίγραφο του τιμολογίου που θα εκδόσουμε με τα στοιχεία της μεταφορικής (στην περίπτωση αποστολής).

Τέλος την ημέρα που η εργασία σας θα έχει ολοκληρωθεί και θα είναι έτοιμη προς παράδοση θα ειδοποιηθείτε με email ή και τηλεφωνικά.

Ποιοτικοί έλεγχοι

Έχοντας ως πρωταχρικό στόχο την εξασφάλιση της τελικής ποιότητας των εντύπων σας, πραγματοποιούμε έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγής, από την παραλαβή της μακέτας έως και τον δειγματοληπτικό έλεγχο μετά την εκτύπωση , αποσυσκευάζοντας τα έντυπα και καταγράφοντας τυχόν ατέλειες ή σφάλματα.

Σχετιζόμενες πληροφορίες

Κακέκτυπα και αντικαταστάσεις

Εάν λάβετε λανθασμένη εκτύπωση ή κακέκτυπο με δική μας υπαιτιότητα προχωράμε σε επανεκτύπωση της παραγγελία σας, χωρίς καμία χρέωση.

Εάν το λάθος οφείλετε σε υπαιτιότητα δική σας ή του γραφίστα σας δεν γίνετε αντικατάσταση.

Η διαδικασία αντικατάστασης γίνετε ώς εξής: θα πρέπει να μας επιστρέψετε τα έντυπα με δελτίο αποστολής και δική μας χρέωση για την αποστολή τους, προσοχή όμως: η μεταφορά αυτή θα γίνει με δική μας μεταφορική την οποία θα καλέσουμε εμείς.

Στο δελτίο αποστολής θα πρέπει να πρέπει να αναγράφεται ως σκοπός διακίνησης "επιστροφή".

Πότε ένα έντυπο θεωρείτε κακέκτυπο;

1..όταν η απόκλιση από την ζητούμενη διάσταση είναι μεγαλύτερη από 4 χιλιοστά από μια πλευρά.

2..όταν η χρωματική απόκλιση είναι μεγαλύτερη από 10% σε σχέση με το αρχείο εκτύπωσης.

3..όταν έχει διπλωθεί με αστοχία μεγαλύτερη από 1 χιλιοστό.

4..όταν φέρει σημάδια ή σκουπίδι από τον τσίγκο

5..όταν τα έντυπα είναι κομμένα στραβά

6..όταν η οποιαδήποτε μετεκτυπωτική εργασία (πλαστικοποίηση, περφορέ, τρύπες, πικμάνσεις, κτλ.) δεν έχουν γίνει σωστά.

Σχετιζόμενες πληροφορίες

Όροι χρήσης

Ο επισκέπτης / χρήστης των υπηρεσιών του παρόντος ιστοτόπου entypa.net (εφεξής ο «ιστότοπος») κατανοεί και αποδέχεται ότι το σύνολο των σελίδων/υπηρεσιών παρέχεται «όπως είναι» και ο ιστότοπος αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης σχετικής με την περιορισμένη χρονική διάρκεια, τη διαγραφή, την κακή απόδοση ή την αδυναμία ηλεκτρονικής αποθήκευσης οποιωνδήποτε δεδομένων (data) των χρηστών ή/και οποιουδήποτε περιεχομένου προσωπικών σελίδων / υπηρεσιών. Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες του ιστοτόπου και η σχετική πρόσβαση μπορεί να απαιτεί την καταβολή τελών σε τρίτους φορείς (π.χ. παροχείς υπηρεσιών internet, χρέωση χρόνου παραμονής στο internet). Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη πληρωμής των σχετικών τελών. Επίσης, ο επισκέπτης/χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον προσωπικό εξοπλισμό του με τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα που του επιτρέπουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες του ιστοτόπου. Ο ιστότοπος δεσμεύεται να διασφαλίσει την ιδιωτικότητα των επισκεπτών του. Σε αυτούς τους όρους χρήσης - Πολιτική Απορρήτου εξηγείται πως θα διαχειρίζονται τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών, σύμφωνα με την ελληνικό νόμο που αφορά στην Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (Ν. 2472/1997 και τροποποιήσεις αυτού). Ζητείται από τον κάθε επισκέπτη/χρήστη να αποδεχθεί τη χρήση Cookies σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής, την πρώτη φορά που θα επισκεφθεί τον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο και αποδεχόμενος αυτή την Πολιτική, ο επισκέπτης/χρήστης αποδέχεται τη χρήση από μέρους του ιστοτόπου των Cookies σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ

Εφόσον ο επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στην/στις υπηρεσίες του ιστοτόπου συμφωνεί να : α) παρέχει αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται από τον ιστότοπο στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στα περιεχόμενα/υπηρεσίες του και β) διατηρεί και επιμελώς ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του, ώστε να διατηρούνται αληθή, ακριβή, έγκυρα, ενημερωμένα και πλήρη. Με την αποστολή από τον ιστότοπο των κωδικών πρόσβασης, ολοκληρώνεται η διαδικασία εγγραφής και ο χρήστης/μέλος τεκμαίρεται πως αποδέχεται τους παρόντες όρους χρήσης και γνωρίζει αυτούς. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ενημερώνει τον ιστότοπο στην περίπτωση που οι προσωπικές πληροφορίες που τον αφορούν χρήζουν διόρθωσης ή επικαιροποίησης.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗΣ

Ο επισκέπτης/χρήστης έχει δικαίωμα να προβάλλει αντιρρήσεις με αίτημα του προς τον ιστότοπο και να ζητήσει την διόρθωση ή διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων, καθώς και τη διαγραφή του από μέλος μέσω ενός ηλεκτρονικού μηνύματος στη φόρμα επικοινωνίας του ιστοτόπου και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στους παρόντες όρους – πολιτική απορρήτου. ΄΄Κύριε /Κυρία ... Παρακαλώ, σύμφωνα με το νόμο 2472/1997 άρθρο 13, διορθώστε ως εξής (...) ή διαγράψτε τα προσωπικά μου δεδομένα που τηρείτε στα αρχεία σας΄΄ Ο ιστότοπος οφείλει να απαντήσει εγγράφως εντός δεκαπέντε (15) ημερών

 

COOKIES

Ο ιστότοπος μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη / χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων του. Ο ιστότοπος και οι συνδεόμενες εφαρμογές χρησιμοποιούν cookies. Το cookie είναι ένα αρχείο το οποίο περιέχει έναν κωδικό αναγνώρισης (μια ακολουθία αριθμών και γραμμάτων) και το οποίο έχει σταλεί από ένα διακομιστή σε έναν πλοηγό όπου και αποθηκεύεται. Κάθε φορά που ο πλοηγός ζητάει μια σελίδα από τον διακομιστή, αποστέλλεται πίσω σε αυτόν και ο κωδικός αναγνώρισης. Τα cookies μπορεί να είναι είτε μόνιμα είτε να αφορούν σε μια μόνο σύνδεση. Τα μόνιμα cookies αποθηκεύονται από τον πλοηγό και παραμένουν ενεργά είτε μέχρι την ημερομηνία λήξεώς τους, είτε μέχρι να τα διαγράψει ο χρήστης. Αυτά τα οποία αφορούν σε μια μόνο συνεδρία, λήγουν με τη λήξη της σύνδεσης, μόλις απενεργοποιηθεί (κλείσει) ο πλοηγός. Τα cookies δεν αποθηκεύουν στοιχεία τα οποία μπορούν να προσωποποιήσουν τον χρήστη, όμως προσωπικά στοιχεία τα οποία αποθηκεύονται από τον ιστότοπο και αφορούν τους χρήστες /επισκέπτες είναι δυνατόν να συνδεθούν με τις πληροφορίες που αποθηκεύονται και μπορούν να ληφθούν από τα cookies. Στον ιστότοπο και στις συνδεόμενες εφαρμογές χρησιμοποιούνται μόνο «μόνιμα» cookies, μόνο cookies που αφορούν σε μία σύνδεση/συνεδρία ή και «μόνιμα» cookies και cookies που χρησιμοποιούνται σε μια σύνδεση/συνεδρία. Τα ονόματα των cookies τα οποία χρησιμοποιούνται στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές, και οι λόγοι για τους οποίους χρησιμοποιούνται, αναφέρονται παρακάτω: => χρησιμοποιούνται (όνομα cookie) στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές (ώστε να αναγνωρίζει έναν υπολογιστή όταν ένας χρήστης επισκέπτεται τον ιστότοπο ή συνδεόμενες εφαρμογές / για να παρακολουθεί την πλοήγηση των χρηστών στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές / για να επιτραπεί η χρήση ενός «καλαθιού αγορών» στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές / για τη βελτίωση της χρηστικότητας του ιστοτόπου ή των συνδεόμενων εφαρμογών / για την ανάλυση της χρήσης του ιστοτόπου ή των συνδεόμενων εφαρμογών / για τη διαχείριση του ιστοτόπου ή των συνδεόμενων εφαρμογών / για την πρόληψη απάτης και τη βελτίωση της ασφάλειας του ιστοτόπου και των συνδεόμενων εφαρμογών / για την προσωποποίηση του ιστοτόπου ή των συνδεόμενων εφαρμογών / για τη στόχευση συγκεκριμένων διαφημιστικών μηνυμάτων προς συγκεκριμένους χρήστες που μπορεί να ενδιαφέρονται για αυτά. Οι περισσότεροι πλοηγοί των χρηστών τους επιτρέπουν να αρνηθούν τη χρήση cookies, για παράδειγμα: (α) Στον Internet Explorer (έκδοση 11) μπορούν να αναστείλουν τη χρήση cookies χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις παράκαμψης των cookies επιλέγοντας «Εργαλεία», «Επιλογές Διαδικτύου», «Απόρρητο» και μετά «Προχωρημένο». (β) Στο Firefox (έκδοση 39) μπορούν να αναστείλουν τη χρήση όλων των cookies επιλέγοντας «Εργαλεία», «Επιλογές», «Απόρρητο», επιλέγοντας στη συνέχεια «Χρήση Προσωπικών Παραμέτρων για Ιστορικό» από το κυλιόμενο μενού και τέλος ξεμαρκάροντας το «Αποδοχή cookies από ιστοτόπους». (γ) Στο Chrome (έκδοση 44) μπορούν να αναστείλουν τη χρήση cookies πηγαίνοντας στο μενού «Ελέγχου και Προσαρμογής» και επιλέγοντας «Ρυθμίσεις», «Προβολή Προχωρημένων Ρυθμίσεων» και «Ρυθμίσεις Περιεχομένου», και επιλέγοντας «Παρεμπόδιση ιστοτόπων από τον καθορισμό στοιχείων» υπό τον τίτλο «Cookies». (δ) Στο Safari (έκδοση 5.1.7) μπορούν να αναστείλουν τη χρήση cookies επιλέγοντας «Επιλέγοντας Safari», «Προτιμήσεις», επιλέγοντας στη συνέχεια «Απόρρητο» και μετά προχωρώντας σε οποιαδήποτε απ τις παρακάτω ενέργειες. Για Μόνιμη Αναστολή Χρήσης Cookies: Το Safari δεν επιτρέπει σε κανέναν ιστότοπο, τρίτα μέρη ή διαφημιζόμενους να αποθηκεύουν cookies και άλλα δεδομένα στον υπολογιστή Mac. Ορισμένοι ιστότοποι πιθανόν να μην λειτουργούν σωστά εξ’ αιτίας αυτού. Χρήση Cookies Μόνο από τον Υφιστάμενο Ιστότοπο: Το Safari αποδέχεται cookies και στοιχεία ιστοτόπου μόνο από τον ιστότοπο στον οποίο βρίσκεται ο χρήστης τη στιγμή εκείνη συνδεδεμένος. Συχνά, ορισμένοι ιστότοποι έχουν ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλες πηγές. Το Safari δεν επιτρέπει σε τρίτα μέρη να αποθηκεύσουν ή να έχουν πρόσβαση σε cookies ή άλλα στοιχεία. Επιτρέπεται Χρήση από όλους τους Ιστότοπους που Επισκέπτομαι: Το Safari αποδέχεται cookies και στοιχεία ιστοτόπων μόνο από τους ιστότοπους που επισκέπτεται ο χρήστης. Το Safari χρησιμοποιεί τα υφιστάμενα cookies σας για να καθορίσει εάν έχει επισκεφθεί ο χρήστης κάποιον ιστότοπο στο παρελθόν. Επιλέγοντας αυτή τη ρύθμιση παρεμποδίζεται η αποθήκευση cookies και άλλου περιεχομένου στον υπολογιστή Mac από ιστότοπους των οποίων ενσωματωμένο περιεχόμενο βρίσκεται στους ιστότοπους τους οποίους επισκέπτεται ο χρήστης. Η αναστολή χρήσης όλων των cookies θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη χρήση πολλών ιστότοπων. Εάν ανασταλεί η χρήση cookies, δε θα μπορεί ο χρήστης να κάνει χρήση όλων των δυνατοτήτων του ιστότοπου ή συνδεόμενων εφαρμογών. Ο χρήστης μπορεί να διαγράψει cookies τα οποία έχουν ήδη αποθηκευτεί στον υπολογιστή του. Παραδείγματος χάριν: (α) Στον Internet Explorer (έκδοση 11) μπορεί χειροκίνητα να διαγράψει τα αρχεία των cookies. Μπορεί να βρει τη διαδικασία για αυτό στο http://windows.microsoft.com/en-gb/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-11 (β) Στο Firefox (έκδοση 39) πρέπει να διαγράψει cookies επιλέγοντας «Εργαλεία», «Επιλογές» και «Απόρρητο» και στη συνέχεια να επιλέξει «Χρήση Προσωπικών Παραμέτρων για Ιστορικό» από το κυλιόμενο μενού, επιλέγοντας «Προβολή cookies» και μετά «Αφαίρεση όλων των cookies», και (γ) Στο Chrome (έκδοση 44) μπορεί να διαγράψει όλα τα cookies μπαίνοντας στο μενού «Ελέγχου και Προσαρμογής» και επιλέγοντας «Ρυθμίσεις», «Προβολή Προχωρημένων Ρυθμίσεων» και «Καθαρισμός Στοιχείων Πλοήγησης». Στη συνέχεια θα επιλέξει «Cookies και στοιχεία άλλων ιστοτόπων και συνδεόμενων δεδομένων» και «Καθαρισμός Στοιχείων Πλοήγησης». (δ) Στο Safari (έκδοση 5.1.7) μπορεί να διαγράψει όλα τα cookies μπαίνοντας στο παράθυρο προτιμήσεων του Safari και επιλέγοντας «Απόρρητο». Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τις επιλογές του για την αποδοχή των cookies δίπλα στο «Εμποδίζοντας τα cookies». Επιλέγει «Ομάδες και Διαφημιζόμενοι» - «Πάντα» ή «Ποτέ». Εάν υπάρχουν στοιχεία ιστοτόπων ή cookies αποθηκευμένα, επιλέγει «Λεπτομέρειες». Εάν επιθυμεί να διαγράψει τα δεδομένα από όλους τους ιστότοπους, απλώς επιλέγει «Διαγραφή Όλων». Πατάει «Τέλος» για να επιστρέψει στο παράθυρο επιλογής.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ – ΣΗΜΑΤΑ

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του ιστοτόπου, συμπεριλαμβανομένων videos, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα, διασχηματισμοί, διακριτικά γνωρίσματα και σήματα υπηρεσιών του site και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να "φορτωθεί", να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Τα προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος κόμβου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη. Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του ιστοτόπου. Αν πράξει τοιουτοτρόπως, αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για αποζημίωση των ανωτέρω.

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Δεδομένης της φύσης και του όγκου του διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, ο ιστότοπος δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία. Τα περιεχόμενά του παρέχονται «όπως ακριβώς είναι» χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Στο μέγιστο βαθμό και σύμφωνα με το νόμο, ο ιστότοπος αρνείται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, όχι όμως περιοριζόμενων σε αυτό, αυτών, οι οποίες συνεπάγονται την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Ο ιστότοπος δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης, δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή των χρηστών/μελών, δεν περιέχουν "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά. Ο ιστότοπος δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης και σε καμία περίπτωση ο ιστότοπος αυτός και η εταιρεία που τον διαχειρίζεται ή τον εκμεταλλεύεται εμπορικά.

 

ΔΙΟΡΘΩΣΗ Ή/ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο ιστότοπος δίνει το δικαίωμα στους χρήστες να διαγράψουν τα προσωπικά τους δεδομένα, να διορθώσουν ή/και ενημερώσουν τα προσωπικά τους δεδομένα ή/και να αδρανοποιήσουν την εγγραφή τους, ανά πάσα χρονική στιγμή, στέλνοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στον ιστότοπο.

 

ΔΙΟΧΕΥΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο ιστότοπος δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών του ιστοτόπου σε κανένα τρίτο φορέα. Ο ιστότοπος μπορεί να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών του σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνο εάν : • Έχει τη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών / χρηστών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων, η οποία τεκμαίρεται πως δίδεται, όταν εγγραφεί ως μέλος στον ιστότοπο ο χρήστης και δεν υποβάλει αίτηση αντίρρησης, όπως ανωτέρω περιγράφεται. • Η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με τον ιστότοπο καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών ή/και παραγγελιών των χρηστών. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με τον ιστότοπο έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες/μέλη του ιστοτόπου καταθέτουν σε αυτό μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς τον ιστότοπο. • Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. Ο ιστότοπος δύναται να αποκαλύψει τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών σε οποιονδήποτε υπάλληλο, διοικητικό στέλεχος, ασφαλιστή, επαγγελματικό σύμβουλο, πράκτορα, προμηθευτή ή υπεργολάβο, στο βαθμό που είναι ευλόγως απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική. Ο ιστότοπος δύναται να αποκαλύψει τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών σε οποιοδήποτε μέλος του Ομίλου των εταιρειών που ανήκει (δηλαδή των θυγατρικών, της μητρικής εταιρείας και όλων των θυγατρικών της) στο βαθμό που είναι ευλόγως απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική. Ο ιστότοπος δύναται να αποκαλύψει τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών : (α) στο βαθμό που είναι υποχρεωμένος από το νόμο (β) σε σύνδεση με υφιστάμενη ή ενδεχόμενη νομική διαδικασία (γ) για να εδραιώσει, ασκήσει ή προστατεύσει τα νομικά του δικαιώματα (συμπεριλαμβανομένης της παροχής πληροφοριών σε τρίτους για την αποφυγή απάτης και τον περιορισμό πιστωτικού κινδύνου) (δ) στον αγοραστή (ή ενδεχόμενο αγοραστή) οποιασδήποτε δραστηριότητας ή περιουσιακού στοιχείου σκοπεύσει (ή εξετάσει) να πουλήσει (ε) σε οποιοδήποτε πρόσωπο που εύλογα πιστεύει ότι μπορεί να προσφύγει στο δικαστήριο ή σε άλλη αρμόδια αρχή για την αποκάλυψη των προσωπικών πληροφοριών, όταν κατά την εύλογη κρίση των αρμοδίων του ιστοτόπου αυτό το δικαστήριο ή αρμόδια αρχή θα ήταν εύλογα πιθανό να διατάξει την αποκάλυψη αυτών των προσωπικών πληροφοριών. Εκτός από τις περιπτώσεις που προβλέπονται στην παρούσα Πολιτική, ο ιστότοπος δεν θα διαθέσει τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών σε τρίτα μέρη.

 

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η παρούσα Ενότητα καθορίζει τις πολιτικές και τη διαδικασία διατήρησης προσωπικών δεδομένων, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να εξασφαλίσουν πως συμμορφώνεται ο ιστότοπος με τις νομικές του υποχρεώσεις αναφορικά με τη διατήρηση και τη διαγραφή προσωπικών πληροφοριών. Οι προσωπικές πληροφορίες που επεξεργάζεται ο ιστότοπος για οποιονδήποτε λόγο ή για οποιουσδήποτε λόγους δε θα διατηρηθούν για περισσότερο χρόνο από αυτόν ο οποίος απαιτείται για αυτόν τον σκοπό ή αυτούς τους σκοπούς. Με την επιφύλαξη όλων όσα αναφέρονται στους παρόντες όρους, συνήθως ο ιστότοπος θα διαγράφει τα προσωπικά στοιχεία που εμπίπτουν στις παρακάτω κατηγορίες κατά την ημερομηνία/χρόνο που ορίζεται παρακάτω: (α) [Προσωπικά δεδομένα τύπου] θα διαγράφονται (ημερομηνία/ώρα και) (β) [Επανάληψη όταν είναι απαραίτητο.] Κατά παρέκκλιση από τις διατάξεις της παρούσας Ενότητας, ο ιστότοπος θα διατηρεί έγγραφα (συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρονικών εγγράφων) που περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα: (α) Στο βαθμό που αυτό απαιτείται από το νόμο (β) Εάν κρίνουν οι αρμόδιοι του ιστότοπου πως τα έγγραφα αυτά είναι σχετικά με οποιαδήποτε υφιστάμενη ή ενδεχόμενες νομικές/δικαστικές διαδικασίες (γ) Για να εδραιώσει, ασκήσει ή προστατεύσει τα νόμιμά του δικαιώματα (συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών προς τρίτους με σκοπό την πρόληψη απάτης και τον περιορισμό πιστωτικού κινδύνου)

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Ο ιστότοπος θα λάβει κάθε οργανωτική και τεχνολογική προφύλαξη, για να εμποδίσει την απώλεια, την αθέμιτη χρήση ή την αλλοίωση των προσωπικών πληροφοριών των χρηστών. Ο ιστότοπος θα αποθηκεύει το σύνολο των προσωπικών στοιχείων που παρέχονται από τους χρήστες σε ασφαλείς διακομιστές (προστατευόμενους από κωδικούς και τείχη προστασίας [firewall]). Όλες οι ηλεκτρονικές οικονομικές συναλλαγές που θα εκτελούνται μέσω του ιστοτόπου ή συνδεόμενων εφαρμογών θα προστατεύονται από τεχνολογία κρυπτογράφησης. Ο χρήστης αναγνωρίζει ότι η αποστολή πληροφοριών μέσω του διαδικτύου παρουσιάζει έμφυτα προβλήματα ασφάλειας και κατά συνέπεια δεν δύναται ο ιστότοπος να εγγυηθεί την ασφάλεια των δεδομένων που διακινούνται μέσω αυτού. Ο χρήστης είναι υπεύθυνος να τηρεί απόρρητο τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιεί για την είσοδό του στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές. Δεν θα σας ζητείται από τον ιστότοπο να γνωστοποιηθεί ο κωδικός αυτός (εκτός από την περίπτωση που θα συνδεθεί ο χρήστης στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές).

 

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του ιστοτόπου, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες, αρμόδια δε Δικαστήρια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς, ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του site και του επισκέπτη/χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών θα λαμβάνεται υπόψη και θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή. Οι παρόντες όροι χρήσης κατισχύουν οποιωνδήποτε άλλων όρων και τυγχάνουν εφαρμογής για όλες ανεξαιρέτως τις υπηρεσίες και εφαρμογές του ιστότοπου, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης άλλων ειδικότερων όρων. Ο χρήστης που χρησιμοποιεί τον παρόντα ιστότοπο και τις υπηρεσίες αυτού τεκμαίρεται πως αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους αυτούς, εάν δεν υποβάλει αίτηση αντίρρησης. Ο ιστότοπος δύναται να επικαιροποιεί την παρούσα Πολιτική κατά διαστήματα, δημοσιεύοντας τη νέα έκδοση στον ιστότοπό ή σε συνδεόμενες εφαρμογές. Ο χρήστης θα πρέπει να ελέγχει τακτικά την παρούσα σελίδα για να βεβαιώνεται πως είναι σύμφωνος με οποιεσδήποτε αλλαγές στους όρους της παρούσας Πολιτικής. Ο ιστότοπος δύναται να ενημερώσει τους χρήστες για αλλαγές στην Πολιτική αυτή (είτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε μέσω της υπηρεσίας προσωπικών μηνυμάτων του ιστοτόπου ή συνδεόμενων εφαρμογών). Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του site υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος, καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το site διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του site και δη να αρνηθεί να εγγραφεί ως μέλος. Δεδομένης της φύσης και του όγκου του διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το site δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του site στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.