Κουτιά Συσκευασίας συρταρωτά

Κατά παραγγελία ή ετοιμοπαράδοτα

Κουτιά Συσκευασίας συρταρωτά, κουτιά με εκτύπωση του λογοτύπου σας ή χωρίς εκτύπωση, επιλογή μεγέθους κατά παραγγελία, αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Τα συρταρωτά κουτιά είναι ιδανικά για καταστήματα με είδη δώρων, με κεραμικά, με γυάλινα και άλλα εύθραυστα αντικείμενα. Δίνουν τη λύση στις επιχειρήσεις ακόμα και των e-shop, που αποστέλλουν τα εμπορεύματά τους στον τελικό καταναλωτή και χρειάζονται μια σταθερή, ανθεκτική, σκληρή και οικονομική συσκευασία, που κρατά προστατευμένο το περιεχόμενο μέχρι τον τελικό προορισμό του.

Μπορούν επίσης να γίνουν αποθηκευτικά κουτιά μετέπειτα, από τον πελάτη σας όπου θα οργανώνει προσωπικά αντικείμενα, αφού κλείνουν και ανοίγουν όσο συχνά χρειάζεται, χωρίς να φθείρονται, για πολύ καιρό, υπενθυμίζοντάς του την παρουσία της επιχείρησής σας. Τα κουτιά μπορούν να τυπωθούν με το λογότυπο της εταιρείας, του καταστήματος και ό, τι άλλο κρίνετε εσείς αναγκαίο.

Κουτιά συρταρωτά

               
Τιμοκατάλογος

Χαρακτηριστικά εκτύπωσης:
Έτοιμα κουτιά ή ωρίς ή με εκτύπωση offset 1 ή περισσότερα χρώματα, σε χαρτί κουσέ, κράφτ, με λαμιναριστά και με δυνατότητα εσωτερικής επένδυσης.

Υλικό Τιμή/τεμαχίου
Με εκτύπωση ή και ειδική κατασκευή Ζητήστε μας προσφορά

Κουτιά συρταρωτά

               

Δείγμα γραμμικού σχεδίου για συρταρωτά κουτιά

Κουτιά Συσκευασίας συρταρωτό γραμμικό σχέδιο

       
Οι τιμές περιλαμβάνουν:
  • Έλεγχο προδιαγραφών, εκτύπωση, χαρτόνι εκτύπωσης, έλεγχο ποιότητας
Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν:
  • Φ.Π.Α.
  • Kατασκευή μακέτας, μεταφορικά στην έδρα σας.
Χρόνος παραγωγής:
  • 5-10 εργάσιμες.