Κουτιά Συσκευασίας delivery για eshop

Κουτιά Συσκευασίας delivery για eshop, ποιοτικά και απλά κουτιά συσκευασίας για ηλεκτρονικά καταστήματα, για ασφαλή μεταφορά μικροδεμάτων με delivery, κουτιά με εκτύπωση του λογοτύπου σας ή χωρίς εκτύπωση, επιλογή μεγέθους κατά παραγγελία, αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Στην εποχή όπου οι online αγορές έχουν γίνει μέρος της ζωής μας λόγω της ευκολίας που μας προσφέρουν, οι περισσότερες αν όχι όλες οι επιχειρήσεις, τείνουν να οδηγούνται σε αυτή τη μορφή εμπορίου. Κι εδώ έρχεται ο ρόλος της συσκευασίας ως βασικός παράγοντας για τη διακίνηση του προϊόντος στον πελάτη.

H συσκευασία του ηλεκτρονικού εμπορίου, πρέπει να πληροί βασικές λειτουργίες όπως την προστασία των προϊόντων, την οικονομική αποστολή, την ασφαλή παράδοση ειδικά όταν η μεταφορά τους γίνεται μέσω delivey κ.α. Η χρήση προστατευτικών και ανθεκτικών υλικών συσκευασίας μπορεί να ελαχιστοποιήσει τόσο τον όγκο όσο και το κόστος των επιστροφών, καθώς και να δημιουργήσει αίσθημα εμπιστοσύνης και να ενισχύσει την αφοσίωση των πελατών απέναντι στην επιχείρησή σας. Είναι ένα επιπλέον διαφημιστικό μέσο, όπου μπορείτε να προβάλλετε την επιχείρησή σας, με τη δυνατότητα εκτύπωσης, πάντα ενός χρώματος, ή ακόμα και χωρίς εκτύπωση.

Υπάρχει ακόμα και η δυνατότητα επιλογής μεγέθους, είτε με έτοιμα κουτιά του εμπορίου ή ακόμα και κατασκευής νέου εξ’ ολοκλήρου.

Κουτιά Συσκευασίας για eshop

               
Τιμοκατάλογος

Χαρακτηριστικά εκτύπωσης:
Έτοιμα κουτιά ή ωρίς ή με εκτύπωση offset 1 ή περισσότερα χρώματα, σε χαρτί κουσέ, κράφτ, αντοχής με οντουλέ δίφυλλο, τρίφυλλο.

Υλικό Τιμή/τεμαχίου
Ετοιμοπαράδοτα κουτιά από 0,1€
Με εκτύπωση ή και ειδική κατασκευή Ζητήστε μας προσφορά
Δείγματα γραμμικών σχεδίων για μονόφυλλα κουτιά eshop

Κουτιά Συσκευασίας για eshop γραμμικό σχέδιο

               

Κουτιά Συσκευασίας για eshop γραμμικό σχέδιο

               

Κουτιά Συσκευασίας για eshop διάφορα σχέδια

       

Δείγμα κουτιού οντουλέ αντοχής για delivery και eshop

Κουτιά Συσκευασίας για eshop αντοχής

       
Οι τιμές περιλαμβάνουν:
  • Έλεγχο προδιαγραφών, εκτύπωση, χαρτόνι εκτύπωσης, έλεγχο ποιότητας
Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν:
  • Φ.Π.Α.
  • Kατασκευή μακέτας, μεταφορικά στην έδρα σας.
Χρόνος παραγωγής:
  • 5-10 εργάσιμες.